AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran yazılarının silindiğini görmek

Kahve falında kuran yazılarının silindiğini görmek

Kahve falında kuran yazılarının silindiğini görmek kısmetinin bollaşacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Kahve falında kuran yazılarının silindiğini gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, sadece kendinizi ilgilendiren değişiklikler olmasına özen gösterin.

Kahve falında kuran yazılarının silindiğini görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, insanların güvenini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında silinmiş yazı görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran harflerinin silindiğini görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran ayetlerinin silindiğini görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranın silindiğini görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında silinmiş dövme görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına alamet eder.

Kahve falında cam silerken düşmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir