AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kırık diş görmek

Kahve falında elinde kırık diş görmek

Kahve falında elinde kırık diş görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kırık diş gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Kahve falında elinde kırık diş görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri kırık görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük kırık diş görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, şansının geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kırık diş görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet eder.

Kahve falında kırık diş görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık diş fırçası görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini kırık görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir