AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kırık diş görmek

Kahve falında beyaz kırık diş görmek

Kahve falında beyaz kırık diş görmek bereketin artacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, kariyerinin yükseleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kırık diş gördüyseniz:

  • Son dakikada bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz kırık diş görmek çok farklı bir kişi olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri kırık görmek çok sevineceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş kırığı görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık diş fırçası görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kırık diş görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık diş çekmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir