AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri kırık görmek

Kahve falında dişleri kırık görmek

Kahve falında dişleri kırık görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sağlığının bozulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri kırık gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kırık diş görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık diş çekmek insanlara yol göstereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında dişlerini kırık görmek eşi ile arasının açılacağına, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında diş kırığı görmek başın borçlularla belaya gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kırık diş görmek kötüyse düzeleceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kırık diş fırçası görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir