AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ellerini kınalı görmek

Kahve falında kendi ellerini kınalı görmek

Kahve falında kendi ellerini kınalı görmek alım gücünün artmasına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, emeğinden hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında eline kına yaktığını görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerin kınalı görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalettir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ ele kına yakmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalettir.

Kahve falında kızının eline kına yakmak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek ters giden işlerin normale döneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir