AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kan görmek

Kahve falında elinde kan görmek

Kahve falında elinde kan görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, başarılarını arttıracağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kan gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında elleri kan içinde görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, gelişeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin kan olduğunu görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında ellerin kan içinde görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde kan görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında elleri kan olmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kan görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir