AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fındık görmek

Kahve falında çok fındık görmek

Kahve falında çok fındık görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çok fındık gördüyseniz:

  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Kahve falında tatlı fındık yemek kendisini işine vereceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden fındık almak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık fare görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık toplamak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında fındık fareleri görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine fındık vermek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu fındık görmek çok güzel günler görüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında bir cuval fındık görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir