AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekilmiş fındık görmek

Kahve falında çekilmiş fındık görmek

Kahve falında çekilmiş fındık görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, yeni işlerin geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çekilmiş fındık gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında çekilmiş fındık görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş çekilirken görmek güzel günler için çalışılacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyma çekildiğini görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerinde yenilikler yapacağına delalettir.

Kahve falında ruhunun çekildiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında fotoğrafını çekildiğini görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyunun çekildiğini görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi çekilmiş görmek nasibin bollaşacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir