AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde et görmek

Kahve falında elinde et görmek

Kahve falında elinde et görmek çevrenizden takdir görmeye, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde et gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Kahve falında başkasının elinde et görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde et görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde çiğ et görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde et görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde çiğ et görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin elinde et görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elinde et görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yeni hobiler edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir