AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde et görmek

Kahve falında başkasının elinde et görmek

Kahve falında başkasının elinde et görmek keyfin bozulacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde et gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Kahve falında ölmüş birinin elinde et görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde çiğ et görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde çiğ et görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında elinde et görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde et görmek kimseye minnet etmeyeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elinde et görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir