AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, işini en iyi şekilde yapacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş birini öpmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden babayı öpmek mutluluğun aileye geri döneceğine, her şeyin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında vefat eden birini öpmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni vefat etmiş birini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş oğlunu görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin vefat ettiğini duymak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, işsizseniz işe gireceğinize delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir