AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde et görmek

Kahve falında ölünün elinde et görmek

Kahve falında ölünün elinde et görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde et gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Kahve falında ölünün elinde et görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde et görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin elinde et görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde et görmek maddi gücünün azalacağına, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde çiğ et görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinde çiğ et görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elinde et görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir