AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çiğ et görmek

Kahve falında elinde çiğ et görmek

Kahve falında elinde çiğ et görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rakiplerine yenileceğine işaret eder.

Kahve falında elinde çiğ et gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında elinde çiğ et görmek rahat nefes almaya başlayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde çiğ et görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et yemek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ koyun eti görmek ağız tadının da kaçacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk et görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, en büyük acılarının dineceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek istediği gibi hareket edeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kırmızı et görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çiğ et yerken görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir