AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde dosya görmek

Kahve falında elinde dosya görmek

Kahve falında elinde dosya görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder.

Kahve falında elinde dosya gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında elinde dosya görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dosya görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf dosya görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli dosya görmek dertlerin sonlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dosya almak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş dosya görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı dosya görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dosya kağıdı görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir