AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı dosya görmek

Kahve falında sarı dosya görmek

Kahve falında sarı dosya görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sarı dosya gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı dosya görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dosya evrak görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dosya kağıdı görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Kahve falında dava dosyası görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe dosya görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında dosya almak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında renkli dosya görmek güzel günlerin sona ereceğine, adım atarken çok zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi dosya görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir