AnaSayfa / Genel / Kahve falında dosya kağıdı görmek

Kahve falında dosya kağıdı görmek

Kahve falında dosya kağıdı görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında dosya kağıdı gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında dosya kağıdı görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dosya kağıdı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında dosya almak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz dosya görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dosya vermek aksiliklerin aşılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil dosya görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dosya kaybetmek zor zamanlar yaşanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli dosya görmek başarıların devamlı olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir