AnaSayfa / Genel / Kahve falında dosya almak

Kahve falında dosya almak

Kahve falında dosya almak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dosya almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Kahve falında dosya görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında icra dosyası görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dosya vermek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dosya imzalamak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında elinde dosya görmek kazançlı adımlar atılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz dosya görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında dosya aramak kendisi ile gururlanacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret etmektedir.

Kahve falında sarı dosya görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir