AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde ateş tutmak

Kahve falında elinde ateş tutmak

Kahve falında elinde ateş tutmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yepyeni biri haline geleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, dirliğin bozulabileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Kahve falında elinde ateş tutmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken tek şey doğru odaklanmanız, ardından elinizin altındaki tüm kaynakları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında elinde ateş tutmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kor ateş tutmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş tutmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ateşi tutmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde ateş görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde ateş yakmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Kahve falında ateşe elini sokmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında ateşi eline almak hastalıkların şifa bulacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir