AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi tutmak

Kahve falında ateşi tutmak

Kahve falında ateşi tutmak çaresizleşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, müşterilerinin çoğalacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında ateşi tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında ateş tutmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında ateşi tutmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında elinde ateş tutmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında kor ateş tutmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Kahve falında üzerine ateş edildiğini görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dumanlı ateş görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle ateş yakmak fedakârlıklar yapacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalettir.

Kahve falında mutfakta ateş görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, bunalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir