AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu görmek

Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu görmek

Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işindeki verimin artacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Kahve falında bir tutam beyaz saç görmek çok daha büyük adımların atılacağına, her şeyin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında bir tutam saç görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir tutam saç kesmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçtan bir tutam kesmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir