AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahli adam öldürmek

Kahve falında silahli adam öldürmek

Kahve falında silahli adam öldürmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında silahli adam öldürmek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, ticaretin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında silahla adam öldüğünü görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine inanılır.

Kahve falında adam silahla öldürmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işaret eder.

Kahve falında silahla adam öldürmek temize çıkacağına, kavgaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında silahli adam öldürmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında silahlı adamlar görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir