AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, istediklerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçtığını görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından kaçırılmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bunalacağına yorulur.

Kahve falında adam tarafından kaçırılmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla kaçırılmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Kahve falında silah zoruyla kaçırılmak başarının düşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı birinden kaçtığını görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir