AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu görmek

Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu görmek

Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, malının artmasına, bereketlenmesine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında elele tutuşup koşmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin elele tutuştuğunu görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek zor günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle elele yürümek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle elele görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir