AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, dertleri biteceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, verimin kaçacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kimse ile tartışmayacağına inanılır.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak elini eteğini hayattan çekeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ve ağlamak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işarettir.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ruh sağlığının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir