AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıban çıkmak

Kahve falında çıban çıkmak

Kahve falında çıban çıkmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çıban çıkmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Kahve falında çıban çıkmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında kafada çıban görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunda çıban görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında başkasında çıban görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında çıban görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın pahalılaşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında çıbanlı yüz görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında çıban görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir