AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbisesinin eskidiğini gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında elbisenin eskidiğini görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıların eskidiğini görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının eskidiğini görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zorluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında eskiciye demir satmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eskici olmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir