AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni hasta görmek

Kahve falında anneni hasta görmek

Kahve falında anneni hasta görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında anneni hasta gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölen annenin hasta olduğunu görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annemi hasta görmek afiyette ve keyifte olacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş annenin hasta olduğunu görmek başarılarının devam edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi hasta görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, bilgi ile donanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyi hasta olarak görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesini hasta görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir