AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş annenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş annenin hasta olduğunu görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz.

Kahve falında annesini çok hasta görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına inanılır.

Kahve falında anneyi çok hasta görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında ölen anneyi hasta görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek çirkin bir iş yapmaya, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen annemi hasta görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında anne babayı hasta görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında annesini hasta olarak görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında anneyi hasta olarak görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir