AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiselerinin ıslandığını görmek

Kahve falında elbiselerinin ıslandığını görmek

Kahve falında elbiselerinin ıslandığını görmek herkes tarafından saygı göreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yönetici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbiselerinin ıslandığını gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbiselerinin ıslandığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrarla ıslanmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında nisan yağmurunda ıslanmak tutumlu bir yaşam süreceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küvette ıslanmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ıslanmak bir uzmana başvurulacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir