AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvette ıslanmak

Kahve falında küvette ıslanmak

Kahve falında küvette ıslanmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, gönlünce harcama yapmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvette ıslanmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Kahve falında küvette ıslanmak kısmetin ve talihin açılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında küvette yüzmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küvet temizlediğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küvette çamaşır yıkamak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalettir.

Kahve falında küvette kan görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Kahve falında küvette su görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında kirli küvet görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir