AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise pazarı görmek

Kahve falında elbise pazarı görmek

Kahve falında elbise pazarı görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise pazarı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Kahve falında elbise pazarı görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pazarda elbise görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan elbise almak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işarettir.

Kahve falında pazarda elbise almak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında pazarcıyla kavga etmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalettir.

Kahve falında pazarı görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazar günü görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında pazarı dolaşmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir