AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarcıyla kavga etmek

Kahve falında pazarcıyla kavga etmek

Kahve falında pazarcıyla kavga etmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, maddi yükünün artacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yaşama hevesinden olacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulmaktadır.

Kahve falında pazarcıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pazarcıyla kavga etmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Kahve falında pazarda kavga etmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, herkesten ileriye gideceğine inanılır.

Kahve falında pazardan peynir almak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda çalışmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pazarda mantar görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda salatalık görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, emeklerinin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan muz almak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pazarcı olduğunu görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir