AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise giyip düğüne gitmek

Kahve falında elbise giyip düğüne gitmek

Kahve falında elbise giyip düğüne gitmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise giyip düğüne gitmek gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Kahve falında elbise giyip düğüne gitmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde kırmızı elbise giymek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, refahının ve varlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde elbise giymek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına inanılır.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, içinin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün için elbise almak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında düğün elbisesi görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir