AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün için elbise almak

Kahve falında düğün için elbise almak

Kahve falında düğün için elbise almak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, herkesin takdirini toplayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında düğün için elbise almak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Kahve falında düğün elbisesi görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında düğün için elbise almak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde elbise giymek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise giyip düğüne gitmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde kırmızı elbise giymek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek aile hayatında huzuru yakalayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir