AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise alışverişi yapmak

Kahve falında elbise alışverişi yapmak

Kahve falında elbise alışverişi yapmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında elbise alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında elbise alışverişi yapmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek için alışveriş yapmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alışveriş yapmak işlerinden belirsizlik olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalettir.

Kahve falında söz alışverişi yapmak işinde terfi edeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir