AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sallayanı görmek

Kahve falında el sallayanı görmek

Kahve falında el sallayanı görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el sallayanı gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Kahve falında el sallayan görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında el sallayan birini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında birini el sallarken görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el sallandığını görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çalışmalarının artacağına işaret eder.

Kahve falında el sallayanı görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Kahve falında sallanan merdiven görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sallanan küpe görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sallanan köprü görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir