AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini el sallarken görmek

Kahve falında birini el sallarken görmek

Kahve falında birini el sallarken görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, ağız tadının kaçacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına inanılır.

Kahve falında birini el sallarken gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında el sallayan görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında el sallayanı görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el sallayan birini görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında el sallandığını görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında birini el sallarken görmek yaşama hevesinden olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sallanan köprü görmek mutlu günler yaşanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beşikte sallanmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında dişi sallanmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir