AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sallandığını görmek

Kahve falında el sallandığını görmek

Kahve falında el sallandığını görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el sallandığını gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Kahve falında el sallayan birini görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini el sallarken görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında el sallandığını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el sallayanı görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında el sallayan görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sallanırken görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ekmeğinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin sallandığını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında diş sallanmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir