Kahve falında sallanan merdiven görmek

Kahve falında sallanan merdiven görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kafasına göre birini bulacağına, aksiliklerin yaşanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sallanan merdiven gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında sallanan merdiven görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulur.

Kahve falında merdivende sallanmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında sallanan beşik görmek malının artacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet eder.

Kahve falında salıncakta sallanmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Kahve falında binanın sallandığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dalda sallanmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ipte sallanmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında sallanan dişini çekmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir