AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kantarı görmek

Kahve falında el kantarı görmek

Kahve falında el kantarı görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında el kantarı gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında el kantarı görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kantarda tartılmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kantar görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında elini dışkıya sürmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba el freni görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini elini tutmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında silahı başkasının elinde görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir