AnaSayfa / Genel / Kahve falında el içi öpmek

Kahve falında el içi öpmek

Kahve falında el içi öpmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında el içi öpmek gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Kahve falında el içi öpmek insanlara öncülük edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içi öpmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el içi görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayınpederin elini öpmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kayınpederin elini öpmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün el öpmek ana baba sözü dinlemeye, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir