AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının el ele tutuştuğunu görmek

Kahve falında başkasının el ele tutuştuğunu görmek

Kahve falında başkasının el ele tutuştuğunu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının el ele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle el ele tutuştuğunu görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle el ele tutuştuğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında el ele tutuştuğunu görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir