AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kazancının eksilmeyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Kahve falında erkekle el ele tutuştuğunu görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle el ele tutuştuğunu görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işarettir.

Kahve falında el ele tutuştuğunu görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el ele tutuşan çift görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının el ele tutuştuğunu görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir