AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi yeşil elma görmek

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek çok büyük adımlar atacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi yeşil elma gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi elma almak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi elma toplamak başarılarının hiçe sayılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek işlerinde bereket olacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir