AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi yapmak

Kahve falında ekşi yapmak

Kahve falında ekşi yapmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, üzüntülü haberler alacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, zor zamanların sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi yapmak gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında ekşi yapmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulur.

Kahve falında ekşi çorba görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında ekşi su içmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi içmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi çilek yemek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi erik toplamak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi maya görmek hayallerin gerçekleşeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir