AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki tadına bakmak

Kahve falında içki tadına bakmak

Kahve falında içki tadına bakmak huzur ve saadet bulacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında içki tadına bakmak gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Kahve falında içki tadına bakmak sağlığını geri kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında içki tadı almak çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakının tadına bakmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balın tadına bakmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sorunların gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak şansının kendisinden yana gideceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içkinin tadına bakmak büyük bir servete kavuşacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarabın tadına bakmak mevki kaybına uğrayacağına, kazancın artmasına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir