AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi kahve içmek

Kahve falında ekşi kahve içmek

Kahve falında ekşi kahve içmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi kahve içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ekşi kahve içmek belaya ve derde düşeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ekşi çorba içmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi su içmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında nar ekşisi içmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşimiş süt içmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında ekşi süt içmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işarettir.

Kahve falında ekşi şarap içmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir