AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi elma almak

Kahve falında ekşi elma almak

Kahve falında ekşi elma almak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi elma almak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında ekşi elma almak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi elma toplamak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında ekşi su içmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında ekşimiş yemek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar ekşisi içmek güzel ve önemli işler yapacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir