AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşimiş yemek

Kahve falında ekşimiş yemek

Kahve falında ekşimiş yemek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşimiş yemek gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Kahve falında ekşi yoğurt yemek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında ekşi şeker yemek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi mandalina yemek büyük atılımlar yapılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ekşi üzüm yemek sevdiğine kavuşacağına, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi et yemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi nar yemek işlerinde önemli adımlar atacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi portakal yemek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi bal yemek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir