AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeklik hamur görmek

Kahve falında ekmeklik hamur görmek

Kahve falında ekmeklik hamur görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kendisini çok yıpratacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında ekmeklik hamur gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Kahve falında hamur ekmek yapmak işlerinin düşeceğine, içsel güvensizliklerinize delalettir.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak bol kazançlı bir işe girileceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamurlu ekmek görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına inanılır.

Kahve falında ekmek hamuru yapmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur ve ekmek görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur ve ekmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek hamuru yemek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalettir.

Kahve falında ekmek hamuru açmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir